Over Ons

De mooiste momenten: ‘een feestje, een geboorte, een verjaardag, een huwelijk, een mooie vakantie of de meest belangrijke mensen’. Stelt u zich dit allemaal voor aan een muur bij u thuis. Dit kan op een simpele horizontale of verticale lat of dit kan samengebracht worden met meerdere latten tot en vorm die u mooi vindt. Daarnaast is er de Happy Tree HUB die u overal kunt neerzetten waar u wilt.

 

Happy Tree is ontstaan uit passie en creativiteit voor foto’s uit de mooiste momenten die beleefd zijn. Een lege muur of plaats in huis krijgt dankzij Happy Tree karakter, diepgang en een persoonlijke betekenis in welke ruimte u ook wilt. Tegenwoordig maken we veel foto’s via onze mobiele telefoons of een fotocamera. Hoe mooi zal het zijn als u elke dag herinnerd kunt worden aan die mooie vakantie, of de geboorte van een (klein)kind, die mooie huwelijksdag of een familiefoto.  Happy Tree kan dit allemaal waarmaken voor u. Kies de foto’s, bewerk ze naar uw eigen smaak en kies als finishing touch een leuke decoratie uit om uw Happy Tree wat meer karakter te geven. Dankzij Happy Tree kunt u simpeler en vaker wisselen van foto’s en/of decoraties. Alle foto’s en decoraties zijn voorzien van magneten waardoor u deze gemakkelijk op- en af uw Happy Tree kunt bevestigen.

 

Bent u op zoek naar een uniek cadeau of een vernieuwing in uw huis, Happy Tree kan dit zeker voor u zijn. Wilt u nieuwe foto’s toevoegen of van decoraties wisselen, dit kunt u allemaal via Happy Tree doen.

  

Simpel, snel, uniek en persoonlijk.

 

Create Your Own,

Happy Tree.


Behind the scenes..


Beste Klanten,

Mijn naam is Romina en ik ben jullie Happy Tree contactpersoon. Al jullie vragen, opmerkingen, prachtige bestellingen en leuke berichten komen bij mij terecht. Ik zorg ervoor dat jullie bestelling een plezier wordt om uit te pakken, weg te geven en zelfs een plekje te geven in huis of op kantoor.  Ik heb enorm veel plezier in het gereed maken van jullie bestellingen, het bedenken van acties en het beantwoorden van jullie vragen. Dit komt allemaal omdat ik het onwijs leuk vind bezig te zijn met fotografie, inrichting maar ook zeker het contact met jullie.

 

Happy Tree is ontstaan vanuit de zoektocht naar het simpel, mooi en uniek decoreren van ruimtes. Iedere keer lijstjes moeten zoeken die passen bij mijn foto’s en een geschikt plekje vinden begonnen mij te vervelen. Foto’s bleven geregeld een aantal jaar staan en de nieuwere foto’s verkregen wel een plek op social media maar niet in huis. Happy Tree maakt dit allemaal leuker en makkelijker. De foto’s zijn zo gemaakt dat ze weinig ruimte in beslag nemen en u deze gemakkelijk kunt opbergen maar ook sneller zal wisselen van foto’s. Een keer een muur met zwart-wit foto’s, de andere keer wat kleurrijker. Deze week wil ik het modern en strak maar over een paar weken misschien wel wat speelser. Happy Tree heeft zoveel mogelijkheden dat het nooit verveeld. Mijn kantoor en de ruimtes in mijn huis zijn ieder uniek dankzij dit product.

 

Ik kijk uit naar jullie bestellingen en ik ben altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

  

.              Liefs Romina